World News Turkey

Uyarıları dikkate alan yok!

Uyarıları dikkate alan yok!
5
19 Aralık 2020 - 9:10

Haber: Velat UYGUR

Bahçelievler mahallesinde kurulan Cuma pazarı girişinde Haliliye Belediyesi tarafından asılan uyarı yazılarına rağmen vatandaşlar pazar yerinde sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe saymaya devam etti.
Koronavirüs önlemleri tüm dünya genelinde ve ülkemizde artarak devam ederken, Şanlıurfa’da uyarılara rağmen vatandaşların suiistimallerimde artarak devam ediyor. Sokak ve caddelerin yanı sıra resmi kurum ve bankalar önündeki yoğunluklar Pazar yerlerinde adeta mahşer yerine dönüşüyor.
Bahçelievler mahallesinde kurulan Cuma pazarı girişinde Haliliye Belediyesi tarafından asılan uyarı yazılarına rağmen vatandaşlar pazar yerinde sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe saymaya devam etti. Objektiflerimize takılan görüntülerde vatandaşlar adeta yangından mal kaçırırcasına alışverişine devam ederken koronavirüs tedbirleri olan sosyal mesafe ve maske kurallarını umursamadılar.
Pazar yerinde yaşanan yoğunluk ve umursamazlığın hastalığın yayılmasında önemli etken olduğunu bilen vatandaşların vurdumduymaz tavırları ise duyarlı kişilerin tepkilerine neden oldu. Pazar yerine alışveriş yapmaya gelen duyarlı vatandaşlar, kalabalık ortama girmeden ve alışveriş yapmadan evlerinin yolunu tuttular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.