World News Turkey

Türk şoför’ün cenazesi Polonya da takılı kaldı.

Türk şoför’ün cenazesi Polonya da takılı kaldı.
31
28 Haziran 2020 - 12:59

haber : Fatih Özbek

Geçtiğimiz Hafta Çalıştığı Nakliyat Firmasından Polonya’ya yük götüren tır şoförü Engin Ünlütürk babalar günün de aracının içinde ölü bulunmuştu. Türk şoförün cenazesi Polonya’da takılı kaldı.
Cenazesi Polonya Tike Devlet Hastanesinde Bulunan Ünlütürk’ün Ailesi Cenazenin Getirilmesi için Cumhurbaşkanından ve siyasilerden yardım bekliyor. Evli iki kız çocuğu babası Ünlütürk’ün çocukları, babalarının vefatından habersiz oldukları ve babalarına Babalar Günü görüntülü mesaj attıkları öğrenildi.
TIR şoförünün eşi aslı Ünlütürk’ün hiçbir rahatsızlığının bulunmadığını firma yetkililerinin eşinin kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini söylediklerini bu belirsizliğin kendilerini çok üzdüğünü ve bir an önce cenazesinin gelmesi için yetkililerden yardım istediğini dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.