World News Turkey

Türk Şirketleri Kuruluşu’ndan ABD’ye Sert Cevap!

Türk Şirketleri Kuruluşu’ndan ABD’ye Sert Cevap!
7
25 Aralık 2020 - 7:45

Sanayiciler İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu SANKON Genel Başkan Yardımcısı iş Kadını Elif Erol Amerika Birleşik Devletlerinin Türkiye ye yaptırımı ile ilgili açıklama yaptı.

Elif Erol SANKON Yönetim Kurulu adına yapmış olduğu yazılı açıklamasında ”Türkiye Cumhuriyeti devletinin Egemen ve Bağımsız bir devlet olduğu başta Amerika Birleşik Devletleri çok iyi bilir dedi Elif Erol Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Halkının Krallıklar imparatorluklar ve Cumhuriyet dönemi olmak üzere toplamda 2200 yıllık geçmişi olan bir devlet geleneği vardır bunu bütün dünya devletleri ve bütün milletler bilirler.” dedi.

Elif Erol SANKON Yönetim Kurulu olarak, ”Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye ve Türk halkına yaptırım kararlarından vazgeçmelidir. Cumhuriyeti Devleti ekonomisiyle demokrasisiyle kültürel ilişkileri ile Hukuk sistemi ile her alanda toplumsal gelişimini tamamlamış bir dünya devleti olmuştur.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.