World News Turkey

Soylu’dan Diyarbakır ailelerine müjde açıklaması

Soylu’dan Diyarbakır ailelerine müjde açıklaması
3
07 Temmuz 2021 - 13:28

2,5 yıl sonra Diyarbakır’a gerçekleştireceği ziyaret öncesi kente gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, evlat nöbeti tutan ailelerle görüştü. Bakan Soylu, ailelere cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir sürprizi olacağını söyledi. Nöbetteki annelerden Sultan Güger “İçişleri bakanımız gelmişti onunla görüştük, ‘müjdemiz var’ dedi, herhalde cuma günü söyleyecekler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan cuma günü burada olacak müjdeyi o bize verecek” ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU DİYARBAKIR’A GELDİ

Diyarbakır’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, basına kapalı olarak ailelerle görüştü.

Erdoğan cuma günü burada olacak müjdeyi o bize verecek, vereceği müjdeyi bekliyoruz. Ailelerden birinin çocuğu gelecek ama kim olduğunu bilmiyoruz, inşallah darısı bütün annelerin olsun, çocuk hasretiyle dayanılmıyor” dedi. MYNET

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.