World News Turkey

Şanlıurfa’da yasak sonrası şok görüntüler

Şanlıurfa’da yasak sonrası şok görüntüler
4
04 Ocak 2021 - 12:10

2021 yılına girdiğimiz saatlerde başlayan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Şanlıurfa caddelerinde yaşanan yoğunluk adeta pes dedirtti. Kalabalık oluşturan vatandaşlar sosyal mesafe kurallarını adeta hiçe saydılar.
Sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Şanlıurfa çarşılarında yaşanan kalabalık durumlar duyarsız kişilerin virüs konusundaki düşüncelerini adeta gözler önüne serdi. Sosyal mesafe ve maske kurallarını adeta hiçe sayan vatandaşlar, Haşimiye ve yıldız meydanı çarşılarında oluşturdukları kalabalıkla adeta koronavirüse meydan okudular.
Kalabalık topluluklar haline çarşı ve sokaklarda dolaşan vatandaşların oluşturduğu görüntülere tepki gösteren duyarlı kişiler, çekmiş oldukları fotoğrafları whatsapp hattımız aracılığıyla bizlere yolladılar. Fotoğraflarda vatandaşların kalabalıklar halinde dolaşmasına tepki gösteren duyarlı kişiler, koronavirüs yayılımının artmasından büyük endişe duyduklarının altını çizdiler.
Yetkili kurum ve kuruluşların Şanlıurfa Haşimiye ve yıldız meydanı çarşılarında oluşan kalabalıklara müdahale etmesi gerektiğini belirterek, sağlık açısından dünyayı ayağa kaldıran salgının yaylım hızının bu şekilde düşüş göstermek yerine daha çok artmasından endişelendiklerinin altını çizdiler.
Haber: İbrahim UYGUR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.