World News Turkey

SANKON DAN YEMEN AÇIKLAMASI

SANKON DAN YEMEN AÇIKLAMASI
18
23 Haziran 2020 - 12:38

SANKON DAN YEMEN AÇIKLAMASI
Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu SANKON Genel Başkan yardımcısı iş Adamı Seyfi Ergül yapmış olduğu açıklamasıyla Ortadoğu daki son gelişmeleri değerlendirdi.
Seyfi Ergül SANKON yönetim kurulu olarak Yemen Cumhuriyetindeki siyasi iç karışıklığı yakından takip ediyoruz dedi. Seyfi Ergül Yemen ortadoğu nun en önemli devletlerinden birisidir Türkiye ile Yemen arasında tarihi ve köklü ilişkiler vardır dedi. Seyfi Ergül SANKON yönetim kurulu olarak bir an önce Yemen de huzur ve istikrar ortamının sağlanmasını ümid ediyoruz dedi. Bu süreçte ortadoğu Coğrafyasında bulunan devletlerin ve uluslararası toplumun Yemen Cumhuriyetinin toprak bütünlüğüne saygı duymasını bekliyoruz dedi.
SANKON Genel Başkan yardımcısı iş Adamı Seyfi Ergül Yemen Cumhuriyetinde huzur ve istikrar sağlandıktan sonra SANKON üyesi şirketlerimizle inşaat Alt yapı üst yapı Enerji Teknoloji alanlarında faaliyet gösteren şirketlerimiz’le Yemenin yeniden yapılanmasında görev yapmaya hazırız dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.