World News Turkey

Roma Medya organizasyonluğunda gerçekleştirilen Business World Awards II gecesi yoğun ilgi gördü

Roma Medya organizasyonluğunda gerçekleştirilen Business World Awards II gecesi yoğun ilgi gördü
50
21 Haziran 2022 - 13:30

Roma Medya organizasyonluğunda gerçekleştirilen ve bu yıl ikincisi yapılan Business World Awards II gecesinde yoğun ilgi gösterildi basın, ekonomi, sanat ve iş dünyasında enlerin ödüllendirildiği gecede
Ünlü oyuncu İlyas Salman, Aydemir Akbaş, Yönetmen Murat UYGUR , Haber Türkün  Haber Türk TV  Spiker ,Avni Yıldırım Tolga Yüce Orhan Gencebay , Nuri Alço , Abdurrahman Delen, bein spor , TRT spor , Haber Global , Show TV, Haber Türk , Alp pehlivan Zeki Sincar, Özgür Aksoy, Gazeteci yazar Yasmin Korkut , Yazar gazeteci sunucu Funda Erman Akosman, ünlü Steakman Fırat Can, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürüİstanbul Valiliği Gibi bir çok başarılı iş, sanat ve basın dallarda ödüllendirildi. Basınında yakından takip ettiği gecede sanatçıların kırmızı halıdaki geçişleri ve röportajları dikkat çekti.

Gecede genç DJ Doğuş Karanın canlı performans ile başlarken daha sonra ünlü modacı Erkan Eken in muhteşem defilesi ile izleyenler harika bir defile ile baş başa bırakıldı.

Roma Medya yönetim kurulundan yapılan röportajda gelen herkese teşekkürleri iletirken bu tarz organizasyonların devamının olacağını dile getirdi.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.