World News Turkey

Radyo Azelya Türkiye’nin en çok dinlenen 3. yerel radyosu oldu

Radyo Azelya Türkiye’nin en çok dinlenen 3. yerel radyosu oldu
17
18 Nisan 2022 - 12:57

Radyo Azelya Türkiye’nin en çok dinlenen 3. yerel radyosu oldu

İnternet veri tabanlı Radyo dinlenme Platformu Radyosfer de Radyo Azelya, en çok dinlenen 3. Radyo oldu.

Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği (RATEM) tarafından kurulan ve RTÜK tarafından Lisanslı tek İnternet veri tabanlı Radyo Dinlenme Portalı www.radyosfer.com uzantılı sitede, Bingöllün yerel Radyosu Radyo Azelya, zirveyi zorluyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan yayın koordinatörü Gazeteci Savaş Erdoğan, “Radyo Azelya Nüfusu az sanayisi yok denilecek Bingöl’de 14 yıl önce kuruldu. Fakat kar etme gibi bir amaçla bu radyoyu kurmadık ama İletişim Fakültesi okumuş birine yakışacak bir marka yaratma derdimiz vardı. Bunun için her türlü yatırımı yaptık ve sürekli başka neler yapabiliriz sorusunu kendimize sormaya devam ediyoruz. Yeni kurulmuş gibi heyecanımız aynen devam ediyor” dedi.

Erdoğan, “Dinleyicilerimiz bizi çok sevdi, nerde olursa olsunlar radyolarını takip etmeye çalışıyorlar. Gelişen teknoloji ile birlikte artık Almanya da evden işe giderken aracınızda Buluetoot bağlantısı ile telefondaki akılı radyo uygulamasını açıp Bingöl’deymiş gibi kesintisiz Radyo Azelya’yı dinleyebiliyor sununuz. Bunu farklı ülkelerde ve farklı illerde yapan çok sayıda dinleyicimiz var. Buna rağmen ben Bingöl merkezde hizmet veren tüm cafe ve rastaurant sahiplerinden, ticari taksi ve Halk Otobüsü şoförlerinden rica ediyorum, Bingöllün yerel radyolarını dinleyin. Bingöl’de ekmeğini kazanan her yurttaşın bana göre böyle bir vicdani zorunluluğu vardır. Çünkü yerel bir Radyo’yu dinlediğinizde, sadece tek bir kuruma destek sunmuş olmuyoruz, o kuruma reklam veren ildeki tüm yatırımcılara ve esnaflara destek vermiş oluyoruz. Biz radyo Azelya olarak hem yurt içinde farklı illere göç etmiş vatandaşlarımıza, hem de yurt dışına çıkmış vatandaşlarımıza yayınlarımızı dinleterek yereldeki esnafı da desteklemiş ve kentin dışında tanınmalarına imkân sunmuş oluyoruz. Böylece ilimizi önemli oranda ihracat yapabilen bir seviyeye getirmeye çalışıyoruz’’ diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.