World News Turkey

Osmanlı Ailesinden Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonuna Tam destek

Osmanlı Ailesinden Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonuna Tam destek
70
09 Haziran 2020 - 2:42

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL –ÖZEL HABER
2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Onursal Başkanı Oldu.

Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Genel Başkanı Turgut Başdaş, 2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ile bir araya gelerek. Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Onursal Başkanı mazbatasını verdi.

Osmanoğlu, Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Genel Başkanı Sayın Turgut Başdaş ile bu yolda yürümekten gurur duyuyorum. Kendisine teşekkür ediyorum.

Başdaş ise Bu gün 2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ile bir araya geldik. Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Onursal Başkanı mazbatasını takdim ettim. Bize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu her gün yeni katılımları ile gücüne güç katmaya devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.