World News Turkey

MERSİN’E SİNEMA ÇIKARTMASI

MERSİN’E SİNEMA ÇIKARTMASI
20
10 Ekim 2021 - 18:47

Son dönemlerde Türk Sinema sektörünün ilgisinin artan bir ivme yakaladığı Mersin yeni bir projeye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Şehrin tarihi ve doğal dokusunu öne çıkartacak mekanlarda çekimleri gerçekleşecek olan korku filmi projesi Şeytanın Öfkesi için geri sayıma başlandı.

Yönetmen koltuğunda Buğra Kekik’in oturduğu filmde Erkan Çelik, Şengül Gökçen ve sürpriz ünlüler kamera karşısına geçecekler.

Korku filmi klişelerini ortadan kaldıracak ve ezber bozacak projenin yapımcı koltuğunda ise üç güçlü ismin adı yazıyor. 2021 yılında hayata geçirdiği “Kirve” belgeseliyle dünyada birçok ödül alan Zeki Sincar Production başkanı Zeki Sincar, özellikle Adana başta olmak üzere bölgede ve Türkiye’de önemli yapımlara imza atan SİNCARMEDYA (Meda film yapım) sahibi Adem Sincar ve Taze Anadolu Makarnaları’nın da sahibi olan iş insanı Berna Özyıldırım filmin ortak yapımcığılında bir araya geldiler.

Pandemi tedbirleri sonrası seyircisiyle buluşan sinema salonları bu kış dolu dizgin projelere gebeyken korku filmi sevenler de böylesi yapıların beyaz perdeye taşınmasını bekliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.