World News Turkey

Mermer Kraliçesi Akyıldız `ın Yeni Projesi Türkiye’de Bir İlk

Mermer Kraliçesi Akyıldız `ın Yeni Projesi Türkiye’de Bir İlk
25
11 Haziran 2020 - 20:26

ABDULLAH YİĞİT-BODRUM -Özel Haber
Mermer Kraliçesi Tülay Akyıldız, Turizm Merkezi Bodrum İlçesinde Türkiye’de bir ilk projesini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

Akyıldız, Ülkemizin Turizm Merkezlerinden Bodrum ilçesinde Türkiye’de bir ilk projesini gerçekleştirmek için kolları sıvadık. Sürpriz projemi En yakın zamanda bodrum ilçemizde basın toplantısı yaparak açıklamalarda bulunacağım.

Akyıldız, 20 yaşından beri bu meslekte var gücümle hemen hemen tüm dünya Ülkelerine sektörlerde çalışarak var olmaya çalıştım. Mesleğimi büyük bir aşk ve tutkuyla yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Hayatımdan muhteşem insanlar tanımakla geçti.

Bu kadar bütünsel başka bir meslek grubu var mı bilemiyorum ama iyiki mermerci olmuşum. Beni yetiştiren yolumu aydınlatan Rahmetli canım Babama teşekkürü borç biliyorum. Yeni projemiz Türkiye’de bir ilk olacak çok Yakında diyerek açıklamalarda bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.