World News Turkey

Markanın Yüzü Oldu

Markanın Yüzü Oldu
3
22 Haziran 2022 - 11:33

Markanın Yüzü Oldu
Rol aldığı Hollywood yapımlarıyla adından söz ettiren Tolga Yüce, dünyaca ünlü kozmetik devi Loris Parfüm’ün yeni yüzü oldu. Başarılı yıldız ilk olarak markanın Babalar Günü için hazırlanan reklam filminde oynadı.

Parfüm kategorisinde lider bir Türk markası olan Loris Parfüm, duygu yüklü Anneler Günü reklam filminden sonra, Babalar Günü için de hafızalara kazınacak bir projeye imza attı. Markanın yönetim kurulu başkanı Fehmi Okuyucu çekimlerde oyuncuları yanlız bırakmadı. Çekimleri markanın Taksim’deki mağazasında yapılan filmde, rol aldığı Hollywood yapımlarıyla adını dünyaya duyuran Tolga Yüce ile minik oyuncu Derin Özyüksel kamera karşısına geçti.

OYUNCULUKTA SAMİMİYET ÖNEMLİ
Derin Özyüksel’in babasına hediye alan kız çocuğunu, Tolga Yüce’nin de babasını canlandırdığı reklam filminin çekimleri renkli görüntülere sahne oldu. Bu rol için onlarca isim arasından seçilen Tolga Yüce, oyunculukta en önemli unsurlardan birinin ‘samimiyet’ olduğunu, markanın kendisiyle çalışmasında da ‘samimi oyunculuğunun’ payı bulunduğunu söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.