World News Turkey

Kuşçu Pazarı Esnafı Sosyal Mesafeye Dikkat Ediyor

Kuşçu Pazarı Esnafı Sosyal Mesafeye Dikkat Ediyor
7
30 Haziran 2020 - 9:47

Haber: Velat UYGUR

Korona virüs tedbirleri devam ediyor. Yeni normal süreçte tüm sektörler alınan önlemlere dikkat ederken, Şanlıurfa kuşçu pazarı esnafları da önlemlere harfiyen uyuyor.
Korona virüs tüm dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Dünya genelinde ülkeler alınan tedbirleri devam ettiriyor. Ülkemizde bilim kurulunun bu konudaki tedbir kararlarına birçok sektör özen gösterirken Şanlıurfa’da bulunan ve güvercin meraklılarının mekânı haline gelen kuşçu pazarında da alınan önlemlere harfiyen uyulduğu görüldü.
Korona virüsünün şakası olmadığını söyleyen kuşçu pazarı esnafı, insan sağlığının her şeyden önce geldiğine dikkat çekerek, alınan önlemlerin insanlar için olduğunu ve buna herkesin uyması gerektiğini söylediler.
Pazar Esnafı; “2020 Yılı adeta aksiyon filmlerine taş çıkarttı. Her sahnesi adeta yeni bir macerayla başladı. Filmlerle arasındaki fark ise şu anda tüm insanlığın bu yaşananları gerçek hayatta yaşıyor olmaları. Takdir elbette ki Yüce rabbimizindir. O ne zaman isterse o zaman sona erecektir. Bizlere ise buna inanmak ve sabretmeyi bilmek düşer.
Bizler Müslümanlar olarak kadere inananlarız. Fakat bir gerçekte şudur ki, kadere tedbir gerekir. Bizler tedbirimizi almak zorundayız. Pazarımız insan trafiğinin en fazla yaşandığı ve bölgenin en kalabalık pazarlarından birisi.
Çok sayıda insan pazarımızı ziyaret ederek güvercin alım satımı gerçekleştiriyor. Fakat bu süreçte biz Pazar esnafları olarak ziyaretçilerimizi kurallara uyma konusunda uyarıyoruz. İlk etapta sosyal mesafeye dikkat etmelerini ve bununla birlikte maskelerini mutlaka takmaları gerektiğini söylüyoruz.
Bu önlemler ile korona virüsün yayılma hızını bir nebzede olsa önlemeye çalışıyoruz. İnşallah bu korona belası en kısa zamanda biter ve tüm dünya rahat bir nefes alır. Bizler kuşçu pazarı esnafları olarak alınan tedbir kararlarına harfiyen uyacağız.” şeklinde konuştular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.