World News Turkey

KİĞI BELEDİYESİ İLE ÜSKÜDAR BELEDİYESİ KARDEŞ OLDULAR 

KİĞI BELEDİYESİ İLE ÜSKÜDAR BELEDİYESİ KARDEŞ OLDULAR 
3
08 Mart 2021 - 16:44

Kiğı Belediyesi ile Üsküdar Belediyesi kardeş belediye oldular.

TBMM Bütçe Komisyonu Başkanı Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Feyzi Berdibek, Kiğı İlçe Kaymakamı Enis Aslantatar,  Kiğı İlçe Belediye Başkanı Hikmet Özüağ ve Belediye meclis üyesi Tarık Ürün, Üsküdar belediye meclis üyesi Asım Özaltın, KİSİAD başkanı Turan Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı heyet ile Üsküdar Belediye başkanı başkanı Hilmi Türkmen’i makamında ziyaret ederek kardeş belediye protokolü imzaladılar.

İSTANBUL DA  KİĞILİLARIN BİRLİK GÜNÜ

Protokol imzalarının ardından kendi twitter hesabından paylaşım yapan TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz, “Bugün İstanbul’da çeşitli programlara katıldık. Öncelikle Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen beyi ziyaret ettik ve Kığı Belediyemiz ile kardeşlik protokolü imza mer

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.