World News Turkey

Karaköprü’de bölünmüş yol sökülmüş yola dönüştü!

Karaköprü’de bölünmüş yol sökülmüş yola dönüştü!
2
26 Aralık 2020 - 9:03

Karaköprü Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin bulunduğu cadde üzerinde belediye tarafından gelişi güzel bir şekilde montajı yapılan dubalar sökülünce caddeyi ağır tonajlı araçlar kullanmaya başladı. Belediye bu duruma seyirci kalıyor.

Karaköprü belediyesinin yol güzergâhlarında yaptığı belirsiz çalışmalar ve yapılan çalışmaların ardından yeniden bozulan yollar vatandaşların tepkisin neden oluyor. Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin bulunduğu cadde üzerinde belediye tarafından gelişi güzel bir şekilde montajı yapılan dubalar sökülünce caddeyi ağır tonajlı araçlar kullanmaya başladı. Belediye bu duruma seyirci kalıyor.
Whatsapp hattımıza gönderilen fotoğraflarda bölgenin ne denli trafik akışının dengesiz olduğuna dikkat çeken duyarlı vatandaşlar, belediyenin çalışmalarındaki dengesizliği ve vurdumduymazlığı adeta gözler önüne serdiler.
Bölgede oluşan trafik keşmekeşliğinin fotoğrafını çekerek whatsapp hattımıza yollayan duyarlı vatandaşlar yapmış oldukları yorumlarda şu ifadelere yer verdiler; “Fotoğrafları çekildiği yer Karaköprü diş hastanesi caddesi Cuma pazarının kurulduğu bölge. Günün her saatinde trafiğin çok yoğun olduğu bu caddede sözde yolu bölen demir dubaların bir kaçı sökülmüş durumda.
Durum böyle olunca da trafik kuralları hiçe sayılarak arabalar hatta ve hatta kamyon ve tırlar yolu kullanarak trafik akışını tehlikeye atıyor. Bu bölgede bulunan dubaların kaldırılarak banket yapılması gerekiyor. Yarın bir gün insanları üzecek olaylara sebebiyet vermemek için acele edilmeli. Belediye artık hizmetin gereklerini yerine getirerek ilçeye makyaj yapmak yerine hizmet anlayışını gözler önüne sermeli” şeklinde konuştular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.