World News Turkey

Karaköprü belediyesinin sembol çukuru

Karaköprü belediyesinin sembol çukuru
48
11 Kasım 2020 - 9:17

Karaköprü ilçesi Alibaba mahallesinde bulunan ve 10 yıla yakın bir süreden beri bir türlü kapatılamayan çukur mahalleli vatandaşlar tarafından Karaköprü belediyesinin sembol çukuru olarak adlandırıldı.
Karaköprü ilçesinde belediye ile vatandaşlar arasında sular durulacağa benzemiyor. Belediye hizmetlerinin yetersiz olduğunu ve merkez ilçelerin birçok projeleri hayata geçirmesinin ardından Karaköprü ilçesinde bulunan vatandaşlar, seçim öncesi verilen sözlerin şu ana kadar hiç birisinin hayata geçirilmediğini ve belediyenin adeta sınıfta kaldığını söylediler.
Karaköprü ilçesi Alibaba mahallesinde bulunan ve 10 yıla yakın bir süreden beri kapatılamayan çukurun adeta belediyenin karnesini oluşturduğuna dikkat çeken vatandaşlar, bu çukurun artık adeta belediyenin sembol çukuru haline geldiğini belirttiler. 
Whatsapp hattımız aracılığıyla konuya ilişkin görüşlerini dile getiren vatandaşlar, çukurun trafik akışını zor durumda bıraktığına dikkat çekerek; “İlçemiz Şanlıurfa’nın en gözde ve en seçkin ilçesi. Fakat ne yazık ki mevcut belediye yönetimi bu güzelliğe adeta gölge düşürüyor.
Seçim öncesi verilen vaatlerin hiç birisinden ses çıkmadı. Asıl amaç sadece koltuğu korumak olduğu kanısı oluşmaya başladı bizlerde. Temizlik çalışmasını zaten Karaköprü’lü vatandaşlar olarak bizler yapıyoruz. Hane sakinleri ve esnaflar olarak ev ve işyerlerim izin önlerini zaten temizliyoruz. Belediye ekipleri sadece çöp topluyor. Başka bir hizmet gördüğümüz yok.
İlçemize bağlı Alibaba mahallemizde bulunan ve 10 yıla yakın süreden beri kapatılamayan çukur belediyenin bu konudaki duyarsızlığının göstergesi. Bizler Karaköprü’lü vatandaşlar olarak bu çukuru belediyenin sembolü olarak nitelendiriyoruz. Hatta birçok mahalleli bu çukuru bizler çevirip üzerine bir yazı yazalım ve ‘Karaköprü ilçe belediye çukurumuza hoş geldiniz’ şeklinde bir yazı yazalım şeklinde espri ile karışık sitem dolu kelimeler biye söylemeye başladılar.
Biz hakkımız olan hizmeti istiyoruz. Bizler, belediyenin bizlere sadece hizmet etmesini istiyoruz. Bizler hakkımız olan belediyecilik icraatlarından faydalanmak ve verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz. Belediyemizin böylesine sıradan çukur gibi olaylarla anılmasını istemiyoruz.” şeklinde konuştular.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.