World News Turkey

Kabine Toplantısı başladı!

Kabine Toplantısı başladı!
5
17 Kasım 2020 - 14:42

Haber:Özlem Aslantürk

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanan Bakanlar Kurulu, Bilim Kurulu tarafından tavsiye edilen kısıtlama önerilerini değerlendirecek.

Son dakika bilgisine göre Kabine toplantısı başladı. Toplantı sonrası Başkan Erdoğan, ulusa sesleniş konuşması yapacak.

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü ise konuk olduğu programda; özellikle restoran ve kafelerde salgın yokmuş gibi hayatın devam ettiğini vurgularken işi olmayanın sokağa çıkmaması gerektiğini, toplu taşıma kullanmaması gerektiğini aktardı.

“Restoran ve kafelerde hayat hastalık yokmuş gibi devam ediyor. Aynı şekilde AVM’ler de çok büyük risk taşıyor. Restoran ve kafelerde yeme içme olduğu için maske takamıyorsunuz bu da büyük risk teşkil ediyor. Aynı masada birlikte yemek yiyorsanız hastalığın bulaşma şansının en yüksek olduğu yerler arasında restoran ve kafeler yer alıyor. Kıraathaneler de hastalık konusunda büyük sorun teşkil ediyor. Kıraathaneler, kahveler de virüsün bulaşmasında büyük risk taşıyor.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.