World News Turkey

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener,gündeme ilişkin Açıklama

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener,gündeme ilişkin Açıklama
2
17 Haziran 2020 - 12:05

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yeni tip koronavirüs (COVID-19) vakalarındaki artışa dikkat çekerek, “Tehlike geçmiş değil. Görüyoruz ki, ipin ucunu bıraktığımızda, risk çabucak artıyor.” dedi.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Terör örgütüne büyük darbe vuran Pençe-Kaplan Operasyonu ile konuşmasına başlayan Akşener, “Bütün Mehmetçiklerimizi cenabı hak korusun, ayaklarına taş değdirmesin. Cenabı hak ordumuzu Mehmetçiğimizi muzaffer eylesin.” dedi.

Koronavirüs vakalarının yeniden tırmanışa geçtiğini hatırlatan Akşener, “Tedbiri elden bırakmayalım” uyarısında bulundu. Akşener, “Tehlike geçmiş değil. Görüyoruz ki, ipin ucunu bıraktığımızda, risk çabucak artıyor. Sağlık bakanı ve bilim kurulu, tedirgin bir şekilde uyarıyor. Bu uyarılara uyalım ki, büyük bir mücadele veren sağlık ordumuzun emekleri boşa çıkmasın.” ifadelerini kullandı.

Küçük işletmeler ve esnaf için öneriler

Meral Akşener’in gündeminde virüsün ekonomiye etkileri de vardı. Küçük işletmeler ve esnaf için önerilerini sıralayan Akşener, şu ifadeleri kullandı:

“Çalışan başına 10 bin lira tutarında, en az bir yılı faizsiz ve ödemesi bir yıl sonra başlayacak şekilde, 36 aylık işletme kredisini, “can suyu” olarak verin. Nakit akışına destek olmak amacıyla Bağ-kur ödemelerine, en az 3 aylık muafiyet getirin, bu ödemeleri devlet yapsın.”
KAYNAK:TRT HABER

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.