World News Turkey

GESKON İstanbul İl Başkanı Adem Köse’den Yavuz Ağıralioğlu’na tepki!

GESKON İstanbul İl Başkanı Adem Köse’den Yavuz Ağıralioğlu’na tepki!
4
09 Kasım 2020 - 16:46

İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yaptığı saygısızca paylaşımda:”Bayburtlular, kendilerine bir şey anlatıldığında kafalarına yatmayınca sorarlar: ‘bu anlattığının mala, davara bir zararı var mıdır? Şimdi bu merkez bankası ataması bizim kafamıza hiç yatmadı.Naci Ağbal’da Bayburtludur. İnşallah, ‘bu atamanın mala, davara bir zararı olmaz.” diyerek büyük tepki topladı! Bir tepki de GESKON İstanbul İl Başkanı Adem Köse’den geldi.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı Adem Köse konuya ilişkin açıklamasında; ”İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, sosyal medya hesabından Merkez Bankası Başkanlığına atanan eski Maliye Bakanı Bayburt’lu Naci Ağbal’a hakaret içeren, Bayburt’lu vatandaşları aşağılayan ve eleştiren paylaşım yapmıştır. Herkeste bir sosyal medya çılgınlığı türemiş ve artık her ağzına geleni yazabilir hale gelmiş. Vekil Ağıralioğlu’nun yapmış olduğu paylaşımı şiddetle kınıyoruz! Öncelikle bir Bayburt’lu, sonrasında Gençlik ve Spor Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı kimliğimle, kamuoyunun huzurunda Bayburt’lu vatandaşlarımızdan ve Naci Ağbal’dan özür dilemenizi bekliyorum!” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.