World News Turkey

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EROL KORKUT BAKIRKÖY’DE

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EROL KORKUT BAKIRKÖY’DE
7
23 Mayıs 2021 - 10:35

TDP Genel Başkan Yardımcısı Erol Korkut Bakırköy İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
İlçe Başkanı Murat Şarkbay Başkan Yardımcıları Başar Akıncı, Güler Aydın, Şafak Kıyar ve üyeler Erol Korkut’u karşıladılar.
Erol Korkut İstanbul’da Bakırköy’ü alan 1 – 0 önde başlar, bu yüzden Bakırköy İlçe Başkanlığına çok çalışmak, halkın içerisinde onların dertlerini sıkıntılarını dinleyip İl Başkanlığına oradan Genel Merkeze iletmeleri ve sorunlar konusunda çözümler üreterek onların bir nebze sıkıntılarını gidererek yanlarında olduğumuzu ve hep olacağımızı belirtmek.
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’de Bakırköy konusunda çok duyarlı ve önemini bilmektedir.
Erol Korkut şöyle devam etti; Esnaf ve Sanatkarların sıkıntılarını en iyi bilen biriyim,
Yıllarca Esnaf ve Sanatkar Odalarının kuruluşunda bulundum Başkanlığını yaptım, Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül Esnaf ve Sanatkarların sorunlarını kökten çözmek için iktidar olduklarında ESNAF BAKANLIĞI’nı muhakkak kuracaklarını her gittiği yerde ve her konuşmasında dile getirmekte.
Ülkenin refaha kavuşması için öncelikle küçük Esnafın ve Kobilerin desteklenmesi şarttır. Ardından kalifiye iş gücünü arttırmak için  Esnaf ve Sanatkar Odaları ile Milli Eğitim Bakanlığının birlikte oluşturup hazırlayacağı yerinde eğitimli  Meslek okullarında yetişecek gençlerimizin eğitim gördükleri iş kollarında Okula başladıkları ilk günden itibaren çalışarak tecrübe kazanmalarısağlanacaktır.
Geleceğimiz için ilk hedeflerimizden biride budur diyerek sözlerini bitirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.