World News Turkey

Esenyurt’ta çatı yoldakilerin üzerine uçtu: Hayatını kaybedenler var

Esenyurt’ta çatı yoldakilerin üzerine uçtu: Hayatını kaybedenler var
4
29 Kasım 2021 - 13:50

İstanbul’da etkili olan lodos nedeniyle Esenyurt’ta bir binanın çatısı uçtu. Yoldakilerin üzerine düşen çatının altında kalan 2 kişi hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının aktardığına göre ölenler arasında olan kadın, çocuğunu kurtarmak için üzerine yattı.

İstanbul'u lodos vurdu! Esenyurt'ta çatı yoldakilerin üzerine uçtu: Hayatını kaybedenler var

Edinilen bilgiye göre, 8 katlı apartmanın çatısı şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu. Çatı, o sırada aşağıda çocuğuyla yürüyen Elif Şanver’in de aralarında bulunduğu vatandaşların üzerine düştü. Çocuğunu kurtaran kadın, çatının altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, enkaz altında kalan kadını çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından Şanver, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Anne Şanver kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

mynet

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.