World News Turkey

ENGELLİ VATANDAŞIN YARDIMINA BAŞKAN V. AKTAŞ YETİŞTİ

ENGELLİ VATANDAŞIN YARDIMINA BAŞKAN V. AKTAŞ YETİŞTİ
6
27 Ekim 2020 - 14:24

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde küçük yaşta geçirdiği ateşli hastalik dolayısıyla felç kalarak tekerleklekli sandalye ile yaşamını sürdüren Ömer Sapmaz’in yardımına Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş yetişti.

Engelli vatandaş Ömer Sapmaz Sosyal medya hesabından Baskan V. Aktaş’a mesaj göndererek ” Başkanım engelliyim Tekerlekli sandalyem olmasına rağmen evimin bulunduğu sokak çukur olduğundan yolumuz yok sokağa çıkamıyorum sokağımızın yapılmasını talep ediyorum” diye yazdı.

Sosyal medya hesaplarını çok sık kullanan ve vatandaşların taleplerine duyarsız kalmayan Aktaş engelli vatandaşında mesajına duyarsız kalmayarak Fen Işleri Müdürlüğü ekiplerine talimat vererek yolun bir an önce yapılması talimatını verdi.

Aktaş’ın talimatıyla harekete geçen ekipler sabah saatlerinde engelli vatandaşın bulunduğu sokakta kilitli parke taşı döşeme çalışmasına başladı.

Evinin önünde belediye ekiplerini gören Ömer Sapmaz ” Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.Ne kadar mutlu oldum anlatamam Engelli olduğum için sokağa rahat çıkamıyordum, çarşıya alışverişe gidemiyordum, simdi yolumuz yapılmaya başlandı allah başkanımızdan ve devletimizden razı olsun” dedi.

Öte yandan Suruç Kaymakamı ve Belediye Baskan V. Kenan Aktaş ise “Hizmetlerimizi halkımıza eşit bir şekilde götürmeye devam ediyoruz. Engelli vatandaşımızın yaşadığı sıkıntıyı biliyorduk, vatandaşımızın önümüzdeki kış aylarında sıkıntı yaşamaması için gerekli çalışmayı başlattık vatandaşlarımın her zaman hizmetindeyiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.