World News Turkey

EFSANE YÖNETMEN MEHMET ALİ GÜNDOĞDU’NUN ESKİ DOSTU ÜNLÜ MİMAR AHMET KAPLAN İLE DUYGUSAL KARŞILAŞMASI

EFSANE YÖNETMEN MEHMET ALİ GÜNDOĞDU’NUN ESKİ DOSTU ÜNLÜ MİMAR AHMET KAPLAN İLE DUYGUSAL KARŞILAŞMASI
28
15 Kasım 2020 - 19:35

Geçtiğimiz hafta Zeytinburnu’nda düzenlenen bir ödül gecesinde ödül alan Efsane yönetmen M. ALİ GÜNDOĞDU eski dostu ünlü iç mimar Ahmet Kaplan’la karşılaşınca duygusal anlar yaşandı. 20 yıldır görüşemeyen eski iki dost ödül töreninde ansızın denk gelince şaşkınlıklarını gizleyemeyip birbirlerini hemen tanıyıp kucaklaştılar. İkili uzun süre konuştuktan sonra eski anıları yadetmek için tekrar kamera karşısına geçip unutulmaz kareler çekildiler.Daha sonra en iyi mimar ödülüne layık görülen Ahmet Kaplan sahneden inerken çok mutlu olduğunu bu ödülü layık görenlere teşekkür ettiğini söyledi.
Ahmet Kaplan‘ a yöneltilen bir soruda M.Ali Gündoğdu’ yu bize nasıl tanımlarsınız ?
EFSANE adıyla zaten yeşilçamda sayısız filme imza atıp Türk Sineması ‘ na cok değerli eserler kazandırmıştır . Uzun süre sonra böylesine bir gecede onu görüp eski günleri anımsamak benide çok mutlu etti. Kendisinin bende ki yeri cok ayrıdır.Türk sineması onunla gurur duyuyor ve eserlerinin yeni yeni tekrar gündeme geleceğini sizinle paylaşmak isterim hepinize teşekkür ederim saygılar . diyerek ikili birbirine sarıldıktan sonra ayrıldılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.