World News Turkey

Dünya liderlerinin koçu Pcc fatih elibol başarılı bir yaşam dedi

Dünya liderlerinin koçu Pcc fatih elibol başarılı bir yaşam dedi
13
20 Haziran 2020 - 9:28

Dünya liderlerinin koçu Pcc Fatih Elibol 22 Haziran günü Live academy sponsorluğunda Zoom üzerinde koçluk teknikleri ile başarılı bir yaşam süremeyi paylaşacak.

Avrupa birliği ve İngiliz parlementosunun eğitimci ve profesyonel koçu Fatih Elibol Dünyanın en tecrübeli lider koçları arasında ilk beşte yer alıyor. Covit 19 döneminde online olarak yürüttüğü eğitimlerini
şimdi Türkiye’de vermeye başlayan Elibol Güçlü sorular ile hayata yön vermeyi ele aldığı etkinliği tamamen ücretsiz ve online olarak sağlıyor.

Oxford üniversitesi doktora öğrencisi Fatih Elibol öğrenme ve gelişme devam etmeli ve bizde bunun için gerek koçluk ve mentorluk seansları gerekse eğitim ve etkinliklerimiz ile bunu sağlamaya devam edeceğiz dedi.

Suat Ünal- İstanbul

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.