World News Turkey

Depremden son anda kurtuldu, 5-6 adım sonra binanın çöktüğünü gördüm

Depremden son anda kurtuldu, 5-6 adım sonra binanın çöktüğünü gördüm
3
01 Kasım 2020 - 17:06

İzmir’deki depremden son anda kurtulan diş hekimi Arda Hacarlıoğlu, “Can havliyle aşağıya doğru koşmaya başladım. Kendimi dışarıya attıktan 5-6 adım sonra binanın çöktüğünü gördüm. Her yer toz, bulut, dumandı” dedi.
Seferihisar açıklarında 30 Ekim’de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından zarar gören binalarda, arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Bayraklı ilçesinde bulunan ve depremde tamamı yıkılan Rıza Bey Apartmanı’ndan son anda dışarıya çıkan diş hekimi Arda Hacarlıoğlu, çok üzüntülü olduğunu anlatarak, şunları söyledi:

“Deprem anında en uzaktaki yerdeydik. Yanımda yardımcı personel bir arkadaşım vardı. Koltukta da iki hasta vardı, onlarla konuşuyorduk. İlk deprem olduğunda 4-5 saniye oldu ve sonra duruldu. Sonra herkese ‘çıkın’ diye bağırdım. Klinik kapısını açtım, sonra diğerlerine de bağırdım ‘çıkın’ diye, ama o esnada bekleme odasına hiç bakamadım. Sanırım orada Buse Hanım vardı. Onların benim sesimi duyup duymadıklarını bilmiyorum. Can havliyle aşağıya doğru koşmaya başladım. Kapıcı dairesinden de koşanları gördüm. Olay 5-10 saniye kadar sürdü gibi. Kendimi dışarıya attıktan 5-6 adım sonra binanın çöktüğünü gördüm. Her yer toz bulut dumandı.”

KAYNAK:TRT HABER

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.