İzmir’deki depremden son anda kurtulan diş hekimi Arda Hacarlıoğlu, “Can havliyle aşağıya doğru koşmaya başladım. Kendimi dışarıya attıktan 5-6 adım sonra binanın çöktüğünü gördüm. Her yer toz, bulut, dumandı” dedi.
Seferihisar açıklarında 30 Ekim’de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından zarar gören binalarda, arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
Bayraklı ilçesinde bulunan ve depremde tamamı yıkılan Rıza Bey Apartmanı’ndan son anda dışarıya çıkan diş hekimi Arda Hacarlıoğlu, çok üzüntülü olduğunu anlatarak, şunları söyledi:
“Deprem anında en uzaktaki yerdeydik. Yanımda yardımcı personel bir arkadaşım vardı. Koltukta da iki hasta vardı, onlarla konuşuyorduk. İlk deprem olduğunda 4-5 saniye oldu ve sonra duruldu. Sonra herkese ‘çıkın’ diye bağırdım. Klinik kapısını açtım, sonra diğerlerine de bağırdım ‘çıkın’ diye, ama o esnada bekleme odasına hiç bakamadım. Sanırım orada Buse Hanım vardı. Onların benim sesimi duyup duymadıklarını bilmiyorum. Can havliyle aşağıya doğru koşmaya başladım. Kapıcı dairesinden de koşanları gördüm. Olay 5-10 saniye kadar sürdü gibi. Kendimi dışarıya attıktan 5-6 adım sonra binanın çöktüğünü gördüm. Her yer toz bulut dumandı.”
KAYNAK:TRT HABER


Mehmet Aslan’dan Duygulandıran Çanakkale Zaferi Açıklaması
Mehmet Aslan’dan Duygulandıran Çanakkale Zaferi Açıklaması
Dünya Sağlıkta Türkiye’yi Konuşuyor: 75 Ülkede Büyük Hamle
Spain Raises Its Health Tourism Targets for 2026
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’nda 2026 Değerlendirmesi
SANAYİ VE TİCARET KONFEDERASYONU SANKON DAN HALİL FALYALI İÇİN MESAJ YAYINLADI
SAĞLIK TURİZMİNDE ‘TEŞVİK’ SKANDALI: PROFESÖRÜN ÇEKİ REHİN, DİĞERİNE 20 YIL HAPİS İSTEMİ!
PROF DR HAŞMET MESUT ÖZSOY GENÇLER TARAFINDAN TÜRKİYE DE YILIN DOKTORU SEÇİLDİ