World News Turkey

Binali Yıldırım ile akrabalık bir yere kadar!

Binali Yıldırım ile akrabalık bir yere kadar!
8
27 Ekim 2020 - 9:09

Belediye başkanlığı seçimi öncesinde Karaköprü’de seçimi kazanmak için verilen sözlerin birçoğunun yerine getirilmemesi vatandaşların tepkisine neden oldu.
Karaköprü belediyesi verdiği sözleri tutmuyor. Karaköprü’lü vatandaşlar, seçim öncesinde mevcut Belediye Başkanı tarafından verilen sözlerin ve yapılan projelerin birçoğunun gerçekleşmediğini söylediler.
Karaköprü’lü vatandaşlar, ilçenin Şanlıurfa’nın en seçkin ilçesi olduğunu ve hizmetlerin daha hızlı bir şekilde gelmesi gerektiğini belirterek verilen bu sözlerin ne yazık ki sadece seçim vaatlerinden öteye gitmediğinin altını çizdiler.
Whatsapp hattımıza gelen yorumlarda mevcut belediyenin gözle görünür yada görünmese bile duyulur bir icraatının olmadığını, söyleyerek; “ilk etapta seçim öncesi verilen sözler ve vaatler arasında ilçemize yakışır projelerin olması bizleri adeta büyüledi.
Çünkü bu vaatlerin birçoğu ilçemizi cazibe merkezi haline getirebilecek projelerden oluşmaktaydı. Bunları özetleyecek olursak, ilk etapta bir üniversite sözü zaten tek başına muhteşem bir projeydi. Bizler Karaköprü’lü vatandaşlar olarak bir Üniversitenin ilçemizi üst seviyelere taşıyacağını düşündük.
Ardından ilçemize yapılması düşünülen çok amaçlı kültür merkezi, bununla birlikte hayvanat bahçesi, yine bunlara ek olarak elektrik sorununun olmadığı bir ilçe. Şeffaf belediyecilik ve çağdaş hizmetler. Bunların hiç birisi ne yazık ki hayat bulmadı. Sadece seçim vaatleri arasında kalan ve bir daha da asla olacağına inanmadığımız projeler.
Bunlara ek olarak kadrolaşmaya baktığımız zaman ise birimlerde önemli idari kadrolarda ise yine akrabaların olduğunu görüyoruz. neresinden bakarsanız bakın tutarsızlık.”
Yıldırım akrabalığı bir yere kadar
Karaköprü’lü vatandaşların bir diğer rahatsızlık duydukları konular arasında ise AK Parti’de büyük söz sahibi olan Binali Yıldırım ile mevcut Karaköprü Belediye Başkanı arasındaki akrabalık bağı oldu. Vatandaşlar, akrabalık bağının liste sıralamasında etkili olmasının sonraki yıllarda devam edeceği anlamını taşımadığının altını çizdiler.
Karaköprü’lü vatandaşlar; “Sayın Binali Yıldırım ile oluşan akrabalık bağı listede ilk sıraları vermiş olabilir faka bu durum biz Karaköprü’lü vatandaşlar için bir imtiyaz değildir. Olası bir seçimde bizlerde hizmet yapmayan ve sırtını Sayın Binali Yıldırım’a dayamış birisine oy verme konusunda etkili olacaktır.
Bizler vatandaşlar olarak verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyoruz. Hizmet dışında bir beklentimiz yok. Biz ilçemizi çok seven vatandaşlarız. Ve ilçemiz için verilen sözler bizim için oldukça önem arz etmekte. Bu nedenle sözlerin tutulması ilçemiz için önemli.
Yoların yapımına baktığımız zaman burada büyükşehir belediyesinin imzasını görmekteyiz. Buna ek olarak karayolları da yolların yapımında etkili. İlçe belediyemizin asıl yapması gereken işler ise sosyal belediyeciliğin yanı sıra verilen sözlerin ilçemize yakışır bir şekilde uygulanması. Tek beklentimiz bu yönde. Başka bir isteğimiz yok.” şeklindeki düşüncelerini whatsapp hattımızdan dile getirdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.