World News Turkey

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Bırakmam Seni”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Bırakmam Seni”
5
12 Haziran 2020 - 11:13

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün ekonomik bağımsızlığını kazanmasını amaçlayan bağış kampanyasını kamuoyuna duyurdu.
Başkan Çebi, Vodafone Park’ta düzenlenen basın toplantısında, bağış kampanyasının adının “Bırakmam Seni” olduğunu açıkladı.

“Ekonomik anlamda bilindiği üzere bağış kampanyası ertelendi. Beşiktaş’ın zor durumda olduğunu hepimiz biliyoruz. Taraftarımızın, camiamızın ısrarla ‘Sayın Başkan bağış kampanyası istiyoruz, Beşiktaş’a destek vermek istiyoruz’ söylemiyle oluşmuş bir bağış kampanyasıdır. Bu kampanyanın Beşiktaş’a büyük desteği olacağına inanıyorum. Bu destekle zor zamanı aşacağımızı… Beşiktaş’ımızın geleceğini tesis ederken, şeffaf olmaya dayalı bir sistem kurarken bu bağış kampanyasından gelecek gelirler vizyonumuza, ideallerimize destek olacaktır.”

“Katılım sayısı daha fazla motive edecektir”

Çebi, siyah-beyazlı taraftarların manevi desteğine de ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

“Her bir kuruşun yerinde harcanacağına kendim ve yönetim kurulu adına söz veriyorum. Tüm gelirlerimiz kredi borçlarında kullanıldığı için her türlü plan program için Beşiktaş taraftarının maddi manevi desteğine ihtiyacımız var. Parasal miktardan ziyade katılım sayısı daha fazla motive edecektir. Beşiktaş’ın her kuruşuna dikkat edeceğimizi gelirken de beyan ettik. Bize destek olacak taraftarın tereddüdü olmamasını rica ediyorum.”

Kulüpte geçmiş 10 yıla ilişkin inceleme sürecine değinen Çebi, “10 yıllık özel denetim çalışmamız var, devam ediyor. Bir aksaklık olmadığını belirtmek istiyorum. Geri adım atmak yok. Beşiktaş’ın artık denetlenebilir bir düzene kavuşmasını istiyoruz.” dedi.

“Ağaların eli tutulmaz”

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşlı iş insanlarının da desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

“Ağaların eli tutulmaz. Kendilerinden bize destek olmalarını rica edeceğiz. Kimseyi zorlamayı düşünmüyoruz, ‘biz buradayız siz neredesiniz’ diye sorarız. İş insanlarımız çok kıymetli. Sponsorluktan boşalan yerlerimizi istekle dolduran iş insanlarımız var. Beşiktaş’a yardım edenleri Beşiktaş’ın şanlı şerefli tarihine yazacağımızı belirtmek istiyorum.”

KAYNAK:TRT HABER

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.