World News Turkey

Bayram trafiği başladı

4
15 Temmuz 2021 - 13:12
Bayram trafiği başladı

15 Temmuz’un resmi tatil olmasıyla birleştirerek 11 güne uzatmak isteyen tatilciler trafik yoğunluğu oluşturdu. İstanbul çıkışından başlayan yoğunluk Düzce ve Bolu istikametleri ile Çanakkale’de feribot geçişlerinde de görüldü

İstanbul’da 9 günlük bayram tatili için memleketlerine doğru yola çıkan sürücüler, sabahın erken saatlerinde TEM Otoyolu’nda yoğunluk oluşturdu.

Ankara istikametinde yoğun trafiğe neden oldu. Kadıköy’den başlayan trafik Tuzla’ya kadar uzandı.

Anadolu Otoyolu’nun Kaynaşlı, Sarıçökek, 1, 2 ve 3’üncü Bolu Dağı viyadükleri, Bolu Dağı Tüneli, Elmalık, Abant kavşağı, D-100 kara yolu Bolu Dağı geçişi kesimlerinde yoğunluk oluşturdu.

Çanakkale’de 9 günlük Kurban Bayramı tatilini, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile birleştirenler, boğazın Avrupa yakasındaki Eceabat ve Kilitbahir feribot iskelelerinde dörder kilometreyi bulan araç kuyruğu oluşturdu.

Habertürk

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.