World News Turkey

Baron annesini kara para kasası yapmış

Baron annesini kara para kasası yapmış
3
06 Kasım 2021 - 12:48
MASAK’ın raporuna ve suç örgütüne ilişkin detaylara SABAH ulaştı. Suç örgütü lideri Muzaffer Arkaç annesi, eşi, kayınbiladeri ve örgüt üyeleri üzerine otomotiv, araba kiralama ve nakliye sektörlerinde faaliyet gösteren 6 şirket kurarak uyuşturucudan elde edilen parayı ticari işlerde kullanarak kara parayı bu şekilde akladı.  Arkaç’ın temizlik işçisi olarak görünen annesinin üzerine kayıtlı 33 ev, arsa ve tarla kaydı ile 2 ticari taksi plakası bulundu. Uyuşturucu baronların arasında yaşanan güç mücadelesinde “Dalin” lakaplı İsmail Altun’un bulunduğu 5 kişinin silahlı çatışmada hayatını kaybettiği ortaya çıktı
Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 2018 yılında uyuşturucu satıcılarına yönelik 200 adrese helikopter destekli eş zamanlı operasyon düzenlendi. Uyuşturucu satıcılarının hedefindeki çocuklar ve gençlere “kalkan” olmak amacıyla düzenlenen operasyon, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan polis memuru Hüseyin Kalkan’a atfedildi. Aralarında suç örgütü lideri Muzaffer Arkaç’ın da yer aldığı 115 kişiye yönelik operasyon gerçekleşti. Zanlıların emniyetteki ifadelerinin ardından adli makamlarca Muzaffer Arkaç’ın da aralarında bulunduğu 61 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonun, 2018 yılının en kapsamlı narkotik çalışması olarak kayıtlara geçti.
Kaynak: Sabah Gazetesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.