World News Turkey

Bakan Koca’dan Uyarı!

Bakan Koca’dan Uyarı!
5
25 Kasım 2020 - 7:42

Haber:Özlem Aslantürk

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yeni Tip Koronavirüs (COVİD-19) salgınına ilişkin Bursa, Kocaeli ve Gaziantep’te belirgin artış olduğunu belirtti ve bu illerde daha gayretli, daha titiz çalışılması gerektiğini bildirdi.

Bakan Koca açıklamasında; ”Bursa, Kocaeli ve Gaziantep’te belirgin artış var. Bu illerimizde daha gayretli, daha titiz bir çalışma gerekiyor. Desteğinizin önemi artmış durumda. Mücadelemize desteğinizle güç verin.” ifadelerini kullandı ve ardından bir paylaşımda daha bulundu;
”Bursa, Gaziantep, Kocaeli, Tekirdağ, Malatya ve Ordu İl Sağlık Müdürleriyle yaptığımız online toplantıda; salgın seyrini, hizmet kapasitemizi ve filyasyon ekiplerimizin performansını gözden geçirdik. Ek tedbirleri ele aldık.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.