World News Turkey

ALTIN MARKA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

ALTIN MARKA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
74
04 Ekim 2021 - 12:47

Mehmet Ali Gündoğdu’nun düzenlediği Altın Marka Ödülleri’ne ev sahipliği yapan

Özka Leather’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

 

1982 doğumlu İStanbul’da doğup büyüyen, genç, dinamik, azimli, idealleri olan, ticaret piyasasıyla ilgili, sürekli AR-GE çalışması yapan girişimciyim.

2017 yılında ilk önce İstanbul’da küçük bir atölye olarak faaliyete başladım. İlerleyen zaman içerisinde piyasanın sürekliliği bakımından git gide piyasada yavaş yavaş büyüyerek AR-GE çalışmalarımızı yaparak deri sektöründe kendimizi bir marka haline getirdik.

Özka Leather 2017 yılında kurulduğundan bugün şuan sadece iç piyasaya hizmet etmekte olup yurtdışına açılmak içinde alt yapı çalışmalarımızı hızlandırdık.

Özka Leather online satışta kaliteli ürünleri uygun fiyatlara alabilmeleri yönünden hizmet veren ve bütünüyle müşteri memnuniyetini esas alarak her zaman kaliteli ürün satmayı kendisine ilke edinmiştir. Bununla ilgili sosyal medya hesaplarımız mevcut olup satışlarımız buralarda büyük hızla devam etmektedir. Sosyal medya platformlarında sunmuş olduğumuz hizmetlere geri dönüşler ve yorumlar müşteri memnuniyetini ilke edindiğimizden dolayı sosyal medyadan ve platformlardan çok güzel yorumlar alıyoruz ve bu yorumlarda bizim doğru yolda ilerlediğimizi görerek mümkün olan en iyi hizmeti kalitemizi bozmadan devam ediyoruz. Bunun içinde bizi tercih eden herkese çok teşekkür ediyoruz.

Öncelikle Lunay Yapım’ın sahibi efsane yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu’ya, 2021 yılı altın marka ödüllerini sponsor olma davetinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmak bizi gururlandırdı. Biz Özka Leather olarak elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadar sosyal, kültür, sanat ve sorumluluk projelerine destek olmaya devam edeceğiz.

HABER

SEVTAP BAYBURT

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.