World News Turkey

Akçakale Belediyesi esnafa göz açtırmıyor!

Akçakale Belediyesi esnafa göz açtırmıyor!
4
15 Aralık 2020 - 9:25

Alınan tüm önlemlere rağmen Akçakale Belediyesi ilçede bulunan esnafa adeta nefes aldırmıyor!

Temizlik sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyan esnaflar belediyenin uygulamasından şikayetçi.
Akçakale Belediyesi zabıta ekipleri tarafından koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçe genelinde denetimlerini sürdürürken kurallara uyulması konusunda esnafı sürekli olarak çeşitli bahanelerle uyarması ilçe esnafının tepkisine yol açtı.
Dünya genelini etkisi altına alan koronavirüs için tüm önlemlerini aldıklarını ve özellikle temizlik sosyal mesafeli satış ve maske kurallarına çok dikkat etmelerine rağmen belediye ekiplerinin sürekli olarak kendilerini uyardıklarını söyleyen esnaflar, alınan önlemlere harfiyen uyduklarını fakat belediye ekiplerinin bir bahaneyle esnaflara adeta göz açtırmadıklarını söylediler.
Whatsapp hattımıza tepkilerini dile getiren esnaflar, ekiplerin her defasında çeşitli bahanelerle esnaflarda sorunlar oluşmasını sağladıklarını dile getirerek; “belediye ekipleri çoğu kez içeride buluna ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşların önünde bizleri denetliyorlar.
Şu ana kadar denetimlerde ilçe esnafları olarak hiçbir şekilde eksiğimiz veya kuralsızlığımıza rastlanmadı. Her defasında bizlerde hata arayan esnaflar, eli boş dönmek zorunda kaldı. Fakat bu durum alışveriş yapmak için iş yerlerimize gelen vatandaşa olumsuz yansıdı.
Bizlerde denetimlerin sürmesinden yanayız. Elbette ki denetimler yapılmalı ve kural dışı hareket eden esnaf veya esnaflar cezalandırılmalı. Fakat her şeyin bir sınırı var. Denetimlerinde bir haddi olmalı. Esnaflar sıkılarak değil, güzel yaklaşımlarla uyarılmalı.” şeklinde konuştular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.