Haber:Özlem Aslantürk
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanan Bakanlar Kurulu, Bilim Kurulu tarafından tavsiye edilen kısıtlama önerilerini değerlendirecek.
Son dakika bilgisine göre Kabine toplantısı başladı. Toplantı sonrası Başkan Erdoğan, ulusa sesleniş konuşması yapacak.
Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü ise konuk olduğu programda; özellikle restoran ve kafelerde salgın yokmuş gibi hayatın devam ettiğini vurgularken işi olmayanın sokağa çıkmaması gerektiğini, toplu taşıma kullanmaması gerektiğini aktardı.
“Restoran ve kafelerde hayat hastalık yokmuş gibi devam ediyor. Aynı şekilde AVM’ler de çok büyük risk taşıyor. Restoran ve kafelerde yeme içme olduğu için maske takamıyorsunuz bu da büyük risk teşkil ediyor. Aynı masada birlikte yemek yiyorsanız hastalığın bulaşma şansının en yüksek olduğu yerler arasında restoran ve kafeler yer alıyor. Kıraathaneler de hastalık konusunda büyük sorun teşkil ediyor. Kıraathaneler, kahveler de virüsün bulaşmasında büyük risk taşıyor.”


Murat Uygur’dan İş İnsanı Süleyman Lami Uyar’a Ziyaret
Murat Uygur’dan İş İnsanı Süleyman Lami Uyar’a Ziyaret
Nevide Çiçek, Süper Lig ve Sosyal Medyada Fırtına Gibi Esiyor!
‘Hasan Mutlu’ iddiası! ‘AK Partili ve MHP’li isimler aradı ve…’
Celali Aşiretleri Federasyonu’ndan Kenan Tekdağ İçin Geçmiş Olsun Mesajı
ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ KONFEDERASYONU ÜNİVERSİTELERLE İŞ BİRLİĞİ YAPACAK
SAĞLIK TURİZMİ KONFEDERASYONU KÜRESEL GÜÇLER LE BİRLİK TE ÇALIŞACAK
SAĞLIK TURİZMİ KONFEDERASYONU GENEL KURULUNA BÜTÜN BÜYÜKELÇİLİKLER KATILIM SAĞLAYACAK