World News Turkey

4 kişi daha enkazdan sağ olarak kurtarıldı

4 kişi daha enkazdan sağ olarak kurtarıldı
3
31 Ekim 2020 - 5:21

62 yaşındaki Emine Eren, İzmir’de Barış Sitesi’ndeki enkazdan yaklaşık 14 saat sonra yaralı olarak çıkarıldı. Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından ise 3 kişi yaralı kurtarıldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yaptığı açıklamaya göre 17 binada başlanan arama kurtarma çalışmaları 8 binada tamamlandı.

Geri kalan 9 bina olan Rıza Bey Apartmanı, 2 bloktan oluşan Emrah Sitesi, Yağcıoğlu Apartmanı, 3 bloklu Barış Sitesi, Doğanlar Apartmanı ve Yılmaz Erbek Apartmanı’nda çalışmalar devam ediyor.

Doğanlar Apartmanı’ndan 8’i sağ 9 kişi çıkarıldı

Bu binalardan Doğanlar Apartmanı 7 katlı olup altında bir kafe bulunuyor. Depremde yola doğru devrilen 21 dairelik apartmanın enkazının altında kaç kişinin olduğu net bilinmiyor. Apartmandan 8’i sağ olmak üzere 9 kişi çıkarıldı. Çalışmalara vinç de eşlik ediyor.

kaynak:TRT HABER

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.