World News Turkey

Urfa’da Cam Hastalığına Yakalanan Kardeşler Yardım Bekliyor

Urfa’da Cam Hastalığına Yakalanan Kardeşler Yardım Bekliyor
6
16 Ekim 2021 - 13:33

Urfa’da Cam Hastalığına Yakalanan Kardeşler Yardım Bekliyor
Şanlıurfa’da hassas kemik kırılması hastalığına yakalanan 3 ve 5 yaşındaki kardeşler yaşıtları gibi koşup oynamak istiyor. Aile hayırseverlerden yardım bekliyor.

Devteşti Mahallesi 9648’inci sokakta ikamet eden Özer Ailesi zorlu hastalığa derman arıyor. Çocukları 3 yaşındaki Seymen Talha ve 5 yaşındaki Onur Kerem doğumdan itibaren amansız hastalığın pençesinde kıvranıyor. Küçük çocuklar merdiven inerken, zıplarken veya basit bir harekette kemikleri cam gibi kırılıp çatlıyor. Şanlıurfa Valiliğine başvuran aile tedavi için gerekli olan parayı toplayabilmek için kampanya düzenlemeye hazırlanıyor. Küçük yardımlarla geçici ilaçları temin etmeye çalışan aile hayırseverlerin desteğini bekliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.