World News Turkey

Türkmenistan kökenli İroda Dosyazova yarışma sonrası yaptığı açıklama

Türkmenistan kökenli İroda Dosyazova yarışma sonrası yaptığı açıklama
50
19 Kasım 2021 - 14:10

Uluslararası Güzellik yarışması organizasyonları katılım sağlayan ülkelerin insanı özelliklerini ve imajını dünyaya en güzel şekilde anlatmak amacını taşır.
Yılın belirli dönemlerin de dünyanın farklı ülkelerin de yapılan bu yarışmalar ilgilenen kitleler tarafından merakla ve heyecanla takip edilir.
Bizde günümüz kadının hayata dair hedefleri olan, kendini yenileyen, modern, akıllı ve güzel kadınlar olduğuna inanıyor ve bu öz güveni kendisin de hisseden tüm dünya kadınlarını destekliyoruz.
Bu vesileyle Lübnan’ın başkenti Beyrute de gerçekleştirilen Humanity güzellik yarışmasına Türkiye’mizi temsilen katılan 26 yaşında ki Türkmenistan kökenli İroda Dosyazova yarışma sonrası yaptığı açıklama da “Türkiye’yi gerçekten çok seviyorum kendi öz vatanım gibi görüyorum ve kuşkusuz hayatımın geri kalan kısmını Türkiye de en güzel şekilde geçirmek istiyorum” diyerek ülkemize olan aidiyetini ve teveccühlerini dile getirdi.
Bizde kendisine ülkemize karşı hissettiği bu güzel duygular dan ve temsil noktasın da yapmış olduğu katkılardan dolayı Türkmenistanlı güzel kıymetli İroda Dosyazova’ya teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.