World News Turkey

Kılıçdaroğlu’ndan ‘CHP Genel Başkanlığı’ açıklaması.

Kılıçdaroğlu’ndan ‘CHP Genel Başkanlığı’ açıklaması.
1
07 Mart 2023 - 15:26

Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı seçilen ve seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı yarışacak olan Kılıçdaroğlu’nun bugün TBMM’de kürsüde yaptığı veda konuşmasıyla akıllara ‘Genel Başkanlığı bırakacak mı’ sorusunu getirdi. Bu soruya yanıt veren Kılıçdaroğlu ayrıca Cumhur İttifakından ‘tebrik’ telefonu alıp almadığını da açıkladı. Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun Twitter hamlesi de dikkatlerden kaçmadı.

Veda konuşmasından sonra akıllara o soru gelmişti! Kılıçdaroğlu'ndan 'CHP Genel Başkanlığı' açıklaması... Twitter hamlesi dikkat çekti

“Bugün bu kürsüye veda için buradayım” sözleriyle veda konuşması gerçekleştirerek dikkat çeken açıklamalar yaptı. CHP liderinin “Tüm yaşanmışlıkları arkada bırakarak bu kürsüye veda etmek aslında pek de kolay olmuyor. Size son kez bu kürsüden bakmak istiyorum” sözleriyle CHP Genel Başkanlığını ve partisini bırakıp bırakmayacağı merak konusu oldu.

AA-20230307-30500167-30500160-CHP_TBMM_GRUP_TOPLANTISI

oplantıya katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in duygulandığı görüldü.AA-20230307-30501415-30501414-CHP_GENEL_BASKANI_KILICDAROGLU_ESKI_CHP_GENEL_BASKANLARIYLA_GORUSTU

Grup toplantısına eski CHP Genel Başkanları Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın da katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.