World News Turkey

Gülşen paylaştı! İbo’nun torununu görenler beğeni yağdırdı

Gülşen paylaştı! İbo’nun torununu görenler beğeni yağdırdı
5
27 Nisan 2022 - 14:22

özlerden uzak büyüyen kızlarından Gülşen Tatlı, kızının doğum gününü paylaştı. İbrahim Tatlıses’ın torununu görenler beğeni yağdırırken poza ilk yorum Tatlıses’in Perihan Savaş’tan olan kızı Zübeyde Melek’ten geldi.

Tatlıses’in kendi kadar çocukları da zaman zaman merak konusu oluyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Tatlıses kısa süre önce gözlerden uzak tuttuğu kızlarından Gülşen’i paylaşmıştı.

ı65ı7

Tatlıses’in torununu görenler beğeni yağdırdı. Fotoğrafa ilk yorum ise Tatlıses’in Perihan Savaş’tan olan kızı Zübeyde Melek’ten geldi. Melek yeğenine “Dünya güzeli maşallah” yorumunu yaptı.

drdn

rnrh

İdo Tatlı, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada Tatlı, Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı adında toplam 7 tane çocuğu bulunmaktadır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.