World News Turkey

Gelecek Partisi Gençlik Politikaları Ankara`da Bir Araya Geldi

Gelecek Partisi Gençlik Politikaları Ankara`da Bir Araya Geldi
35
21 Haziran 2020 - 20:53

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA -Özel Haber
Yoğun ilgi ve teveccüh dolaysı ile GELECEK gençliği yapımı devam etmekte olan genel merkezlerinde ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Gençlik Politikaları genel merkez birimi, il gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile 20. 21 Haziran 2020 tarihinde yüksek katılımla genel merkezde ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Gençlik politikaları birimi Ege bölge koordinatörü Sn. Mustafa Erkan ÖNCEL geleceğin umudu olan genel merkezimizde, memleketimizin dört bir yanından gelen kardeşlerimizle ülke gençliğinin sorunları ve çözümleri üzerine yaptığımız toplantıda ortaya konan çözüm önerilerinin gelecek adına kendilerini ziyadesi ile umutlandırdığını iletti.

Gelecek gençliğinin ülkenin yönetiminde söz sahibi olma isteğinin ve bu minvalde Sn. Genel Başkanımız Ahmet DAVUTOĞLU hocamızın da şiar edindiği ve partimizinde temel ilkelerinden biri olan ülkece hasret kaldığımız temiz ve şeffaf siyaset şekilinin gençler arasında yankı bulacağını belirtti.

Gelecek Partisi Doğu ve Güneydoğu Bölge Başkanı İbrahim Tuğbay ise Geleceğe umutla bakmak isteyen fakat mevcut konjüktörde umutsuzluğa kapılmış genç kardeşlerimizin partimize yoğun ilgisi karşısında toplumdaki öğrenilmiş çaresizlik durumunun artık yıkıldığını yönetilen değil yöneten gençlerin ülke siyasetinde söz sahibi olacağını ve gelecek partisini bu bağlamda bir yuva olarak gördüğünü ve bunun sonuncunda kilometrelerce yol katedip bu haklı istikbal arayışında bende varım diyen genç kardeşlerimiz ile biz hazırız bizim gibi düşünen tüm memleket sevdalılarını aramızda görmek bizi onurlandıracaktır açıklamalarında bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.