World News Turkey

ESCUDO Group `tan Türk Kızılay’ın 152.Kuruluş yıl Dönümü Mesajı

ESCUDO Group `tan Türk Kızılay’ın 152.Kuruluş yıl Dönümü Mesajı
7
11 Haziran 2020 - 15:52

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
ESCUDO Group A.Ş. Yönetim Kurulu ve Çalışanları, Türk Kızılay’ın kuruluşunun 152. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

ESCUDO, mesajında Türk Kızılay’ın 152 senedir Türk milletini temsil eden çalışmalar içinde olduğunu belirtti.

Türk Kızılay’ın, Türk milletinin yardımseverlik, merhamet, Şefkat ve dayanışma hasletlerinin sembolü¨ olduğunu vurgulayan ESCUDO, Türk Kızılay’ın özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü ¨ sınır tanımayan hizmetleriyle bu alanda dünyanın saygın kuruluşları arasındaki yerini aldığını vurguladı.

“Ayrım gözetmeksizin tüm ihtiyaç¸ sahiplerinin yanında olan, afetlerin olumsuz etkileri sonucu acılan yaraları saran Türk Kızılay’ın, bundan sonra savaş¸ ve doğalda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye ve dünya barışına katkı sağlamaya devam edeceğine inanıyorum.” ifadesinde bulunan ESCUDO , şunları kaydetti:

“Kızılay, sınır tanımayan faaliyetleri dolayısıyla hem uluslararası yardım kuruluşları arasında güvenilirliği ve itibarıyla ön plana çıkmış hem de milletimizin gönlünde önemli bir yer edinerek, ülkemizin yüz akı olmuştur. Zor şartlar altında kalan her bir insan için umut ve güven kaynağı olan Kızılay, Türk milletinin ‘insan odaklı medeniyet anlayışının’ somutlaşmış halidir.

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığım Türk Kızılay’ın kuruluşun 152. yıl dönümünü kutluyor, tüm gönüllülerini en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.