World News Turkey

Alara uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi

Alara uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi
6
20 Haziran 2020 - 6:20

45 yaşında ünlü şarkısı Ebru Gündeş, kızının doğumunun ardından daha sakin bir hayatı seçmiş, gözlerden uzak yaşamayı tercih etmişti. Özel hayatını geri plan tutmayı seçen ve bunu başaran Ebru Gündeş’in Rıza Sarraf ile evliliğinden olan kızı Alara uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi. Ebru Gündeş’in kızı Alara’nın annesine olan benzerliği ise inanılmaz. İşte başta Ebru Gündeş’in kızı Alara olmak üzere ünlülerin çocukları.

Ebru Gündeş, mekana gitmek yerine cemiyet hayatından yakın arkadaşı Derya Ayaydın’ın evinin bahçesinde mangal yapmayı tercih etti. Havuz başında gerçekleşen partide kızı Alara ilgi odağı oldu. Pişen tüm etleri Alara’ya yedirmeye çalışan Gündeş ve kızının birebir benzerliği dikkat çekti. Minik Alara’yı görünce siz de çok şaşıracaksınız. İşte başta Ebru Gündeş’in kızı Alara olmak üzere ünlülerin çocukları.

kaynak:TAKVİM

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.