World News Turkey

Abdullah Yiğit `ten Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü kutlama mesajı

Abdullah Yiğit `ten Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü kutlama mesajı
37
14 Haziran 2020 - 11:36

ÜLKÜ YİĞİT-İSTANBUL
Kanal7haber Haber Müdürü, Vatanhaberleri Haber Müdürü, Tv8Survivor Haber Müdürü, Milliyethaberleri Haber Müdürü ve Postamagazin Haber Müdürü Kral Gazeteci Abdullah YİĞİT, Jandarma Teşkilatının 181’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yiğit, Devletimizin bekası, milletimizin refahı için toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü kutlamaktayız.

Jandarma Teşkilatı Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması ve ülkemizde düzenin sağlanması gibi önemli görevleri, üstün hizmet anlayışıyla, başarıyla yerine getirmektedir. Yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük bir özveriyle görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı, “Önce insan” diyerek ve “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışına sahip olarak, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten, halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımızla bütünleşmiştir.

Ülkemizin her yanında olduğu gibi, ilimizde de bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir. Milletimizle dayanışma içinde hizmet etmekte olan Jandarma Teşkilatımızın kararlı ve özverili çalışmaları için tebrik ediyor, kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Jandarma Teşkilatı personeline bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.