Vergi, harç ve cezaların artışında belirleyici olan yeniden değerleme oranı yüzde 36,20 olarak açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu rakamı düşürme ve artırma yetkisi bulunuyor.
Vergi, harç ve cezaların artışında belirleyici olan yeniden değerleme oranı belli oldu.
Verilere on iki aylık ortalamalara göre yurt içi ÜFE ekimde yüzde 36,20 olarak belirlendi. Bu rakam yeniden değerleme oranı olarak kabul ediliyor.
Eğer Hazine ve Maliye Bakanlığı, Yeniden Değerleme Oranını bu şekliyle açıklarsa, 2022 yılında trafik cezası, harçlar ve bazı vergi türleri bu oranda artacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu rakamı düşürme ve artırma yetkisi bulunuyor. Ancak değişiklik olmaması durumunda yeni yılda Motorlu Taşıtlar Vergisi, ehliyet-pasaport harçları ve trafik cezaları bu oranda artış gösterecek.


Murat Uygur’dan İş İnsanı Süleyman Lami Uyar’a Ziyaret
Nevide Çiçek, Süper Lig ve Sosyal Medyada Fırtına Gibi Esiyor!
‘Hasan Mutlu’ iddiası! ‘AK Partili ve MHP’li isimler aradı ve…’
Celali Aşiretleri Federasyonu’ndan Kenan Tekdağ İçin Geçmiş Olsun Mesajı
ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ KONFEDERASYONU ÜNİVERSİTELERLE İŞ BİRLİĞİ YAPACAK