Çiftlik Bank sistemindeki ‘Bank’ adını izinsiz kullandıkları gerekçesiyle yargılandığı davada yaptığı savunmada “Kullandığım ibare ‘banka’ değil ‘bank’tır. Bu durumda diğer şirketler hakkında da dava açılması gerekmektedir. Suçlamayı kabul etmiyorum.” dedi.
‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın ile Uruguay’da tutuklu bulunan ve Türkiye’de iade edilmesi beklenen ağabeyi Fatih Aydın’ın, binlerce kişiyi dolandırdıkları Çiftlik Bank sistemindeki ‘Bank’ adını kurumlardan izin almadan yetkili oldukları şirketlerin tanıtımlarında ve reklamlarında kullandıkları gerekçesiyle 3 yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına devam edildi.
İddianamede, sanıklar Mehmet Aydın ve Fatih Aydın’ın “5411 sayılı Bankacılık Kanununa Aykırılık” suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi isteniyor.


Spain Raises Its Health Tourism Targets for 2026
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’nda 2026 Değerlendirmesi
SANAYİ VE TİCARET KONFEDERASYONU SANKON DAN HALİL FALYALI İÇİN MESAJ YAYINLADI
GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONUN DAN HALİL FALYALI İÇİN SAYGI MESAJI YAYINLADI