World News Turkey

Sosyal Medya Fenomenine Linç!

Sosyal Medya Fenomenine Linç!
3
26 Ağustos 2020 - 8:04

Haber:Özlem Aslantürk

Sosyal medya fenomeni olan ve Film Yazarı olan Aykut Elmas, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Giresun’da sel bölgesini ziyaretine dair alaycı yazısıyla Twitter’da tepki topladı ve adına Aykut Elmas Haddini Bil hashtag’i açıldı.

”Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, selden etkilenen Dereli’de incelemelerde bulundu” haberine karşılık Fenomen Aykut  Elmas, ”-Hımmm. Bak şu ev tam çökmemiş, o hanede zina yok demek ki. Du bakim. Bak şu araba paramparça, kesin sahibi eşcinsel. Ayrı şehrin kuzeybatı yakası daha çok hasar almış. Bu neye işaret eder? -Neye efendim? -Kuzeybatıda daha fazla ateist olduğuna. Şu yanma devam edelim…” dedi.
Gelen tepkiler dolayısıyla şoke olan Aykut Elmas, daha sonra yaptığı savunmasında ”Yeminle ne dinle ne kutsalla dalga geçme derdim yok ki haddim zaten değil. Öyle anlamanıza üzüldüm. Tek ilginç gelen, “afet incelemesi diyanet diliyle nasıl yapılır?” fikri gülümsetti ve yazmak istedim. Kızgınlığınız ya da kırgınlığınız için üzgünüm.” ifadelerini kullandı. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.