Haber:Elif Demir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşamdan itibaren Türkiye genelinde sokağa çıkma yasağı kararı alındığını duyurdu.
Yeni bir karar alınıncaya kadar ülke genelinde hafta içerisinde yer alan günlerde (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) 21.00-05.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.
İlk uygulama ise bugün 21.00’da başlayıp, yarın 05.00’da bitecek.
Yeni bir karar alınıncaya kadar ülke genelinde hafta sonları; Cuma günleri saat 21.00’de başlayacak, Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve Pazartesi günleri saat 05.00’de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.
Kısıtlamanın olduğu Cumartesi ve Pazar günleri market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.
65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altı vatandaşlar şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacak.


ABD Başkanı Trump: “Soğuk hava koşulları nedeniyle Putin’e bir hafta saldırma dedim, kabul etti”
ABD Başkanı Trump: “Soğuk hava koşulları nedeniyle Putin’e bir hafta saldırma dedim, kabul etti”
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan İspanya’ya Yeni Atama
ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAKTIR
“Mustafa Uslu Hakkında Uyuşturucu, Sahte Belge ve Dolandırıcılık İddiaları İnceleniyor”
GENÇLİK VE SPOR DAN ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ VE YATIRIMLARI VAKFI NA KUTLAMA
SANKON ORTA ASYA TÜRK DEVLETLER BAŞKANLIĞI NA İŞ İNSANI LAURA VALİYEVA ATANDI
BOLİVARCI VENEZUELA CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİSİNİN SANKON’A ZİYARETİ