World News Turkey

SANKON HEYETİ BiRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNDE

SANKON HEYETİ BiRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNDE
102
20 Mayıs 2022 - 15:10

SANKON HEYETİ BiRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNDE

Sanayiciler İş Kadınları ve İş Adamlari Konfederasyonu SANKON  Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu  beraberindeki heyet ile birlikte Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçiliğini ziyaret etti.

SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçiliği ziyaretinde, Büyükelçi Saaed Thani Hareb Al- Dahaheri ile görüşerek Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Majesteleri Khalifa Bin Zayed Al-Nahyan ‘nin ölümünden dolayı duymuş oldukları derin üzüntülerini bildirdi.
Ferudun Cevahiroğlu merhum majesteleri Khalifa Bin Zayed Al-Nahyan beyfendi’nin Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanlıği yapmış olduğu dönemlerde orta doğu coğrafyasında barış ,huzur ve istikrarin sağlanmasında büyük katkıları olmuş  ve aynı zamanda  Müslüman Devletlerin ve Milletlerin Ekonomik olarak kalkınmasina huzur ve refahının güçlenmesine  büyük katkılar sağlamıştır dedi.
Ferudun Cevahiroğlu merhum Majesteleri Khalifa Bin Zayed Al-Nahyan ile Türkiye Cumuriyeti Cumhurbaskani sayin Recep Tayyip Erdoğan arasında’ki güçlü  kişisel ilişkilerin olması, Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında süregelen  ekonomik,ticari ,kültürel ve Siyasal ilişkilerimizin güçlü olmasını sağlamıştır. Birleşik Arap Emirlikleri Devleti, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölgemiz Orta Doğu Coğrafyasında ve Uluslararası toplumda  en güçlü stratejik müttefikimiz olma özelliğine sahiptir  dedi. Bu durumu Türk şirketleri olarak büyük bir memmuniyetle karşılıyoruz dedi. Ferudun Cevahiroğlu SANKON  yönetim kurulu olarak üye şirketlerimizle birlikte , Türkiye Cumhuriyeti ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerimize katkı sağlamak amacıyla Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçiliği ile işbirligi içerisinde çalışmalar yapmaya haziriz dedi.

SANKON  Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanlığina seçilen Majesteleri Şeyh Muhammed Bin Zayid En-Nehyan beyfendiyi SANKON  yönetim kurulu olarak kutluyor ve görevinde başarılar diliyoruz. Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı seçilen Majesteleri Şeyh Muhammed bin Zayid Al-Nahyan’a inaniyoruz ki yaşadiğimiz bölge olan orta doğu coğrafyasında barış huzur ve istikrarın güçlenmesinde  Müslüman Milletlerin ve Devletlerin huzur ve refahının güçlenmesi için çalışmalar yapacağına olan inancımız tamdır.  iktidarının ve saltanatının sağlıklı ve başarılı bir şekilde devam etmesini diliyoruz dedi.

 

Büyükelçi Saaed Thani Hareb Al-Dhahari Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı sayın Majesteleri Khalifa Bin Zayed Al- Nahyan’in vefatından dolayı başsağlığı dileklerinde bulunmanızdan dolayı ve Büyükelçiliğimize yapmış olduğunuz ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçilisi Ekselanslari Saeed Thani Hareb Al-Dhahari görüşmede Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki ekonomik ticari kültürel ve siyasal ilişkilere değinerek tarihten gelen her iki ülkenin ve halkların  güçlü bağlari ve ilişkileri var. Her iki ülke arasında güçlü ve yüksek seviyede  ticaret hacimlerimiz var Birleşik Arap Emirlikleri olarak Türkiye Cumhuriyeti ile ekonomik ve ticari ilişkilerimize çok önem veriyoruz ve bu ilişkilerimizi daha da güçlendirmek amacıyla SANKON kuruluşu ile işbirliği yapmaya hazırız dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçiliginde yapılan görüşmede çok sayıda SANKON  yönetim kurulu üyesi şirketler  temsilcileri ve Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçiliği diplomatları hazır bulundular…

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.