ABDULLAH YİĞİT-MERSİN
Mersin divan otelde Saygın medya ( saygın kurt) organizatörlüğünde Bu yıl ilki düzenlenen Mersin Altın çilek ödülleri töreninde Yerelde Black&White Dergisi Yılın yerel aktüel magazin ve yaşam dergisi ödülüne layık görüldü.
Mersin Altın çilek ödülleri töreninde Black&White Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Gezer Ödül Geçesinin en güzel ve Geçenin Kraliçesi olarak tüm dikkatleri üzerinde topladı.
Black&White Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Gezer, Ödülünü Didem Delen ve Şenol ipekten aldı.
Gezer, Bu yıl ilki düzenlenen Mersin Altın çilek ödülleri töreninde Yerelde Black&White Dergimizi Yılın yerel aktüel magazin ve yaşam dergisi ödülüne layık gördüklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Dedi.


Mehmet Aslan’dan Duygulandıran Çanakkale Zaferi Açıklaması
Mehmet Aslan’dan Duygulandıran Çanakkale Zaferi Açıklaması
Sinemada Yapay Zeka Sempozyumu Beyoğlu’nda Düzenleniyor
Spain Raises Its Health Tourism Targets for 2026
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’nda 2026 Değerlendirmesi
GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONUN DAN HALİL FALYALI İÇİN SAYGI MESAJI YAYINLADI
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan İspanya’ya Yeni Atama
“Mustafa Uslu Hakkında Uyuşturucu, Sahte Belge ve Dolandırıcılık İddiaları İnceleniyor”