Lübnan’da, şiddetli patlamanın yaşandığı Beyrut Limanı’nda görevli 16 kişinin soruşturma kapsamında gözaltına alındığı açıklandı.
Ülkenin resmi haber ajansı NNA’da yayımlanan askeri mahkemenin açıklamasında, şiddetli patlamanın meydana geldiği salı gününden beri yürütülen soruşturma kapsamında Beyrut Limanı’nda görevli 16 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
Yürütülen soruşturmanın, patlamaya yol açan her türlü etkeni kapsadığına işaret edilen açıklamada, “Soruşturma çerçevesinde şu ana kadar Beyrut Limanı Yönetim Kurulu ve gümrük idaresi yetkilileri ile bakım çalışanları ve patlamanın meydana geldiği 12 Nolu ambar çalışanlarından 18 kişinin ifadesi alındı.” denildi.
Beyrut Limanı’nda 4 Ağustos’ta patlayıcı maddelerin bulunduğu 12 numaralı depoda önce yangın çıkmış, ardından tüm Beyrut’u sarsan çok güçlü bir patlama meydana gelmişti.
KAYNAK:TRT HABER


Murat Uygur’dan İş İnsanı Süleyman Lami Uyar’a Ziyaret
Murat Uygur’dan İş İnsanı Süleyman Lami Uyar’a Ziyaret
‘Hasan Mutlu’ iddiası! ‘AK Partili ve MHP’li isimler aradı ve…’
Celali Aşiretleri Federasyonu’ndan Kenan Tekdağ İçin Geçmiş Olsun Mesajı
Başkan Yardımcısı H. Hamdi Coşkun’a Esnaftan Büyük Tepki”
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu, Küresel İş Birliklerini Güçlendiriyor
Bakan Kurum: “Yıllardır süren bir sorunu çözüme kavuşturuyoruz”
SANKON VE USATKON GÜÇLÜ İŞBİRLİĞİ YAPTI